laadpaal regio twente

Laadoplossingen in de regio: Twente

„Onze opdracht is ’s morgens graven, ’s middags laden”

Bent u in Twente op zoek naar een laadoplossing voor aan huis of bij uw bedrijf? Laadpaal Twente is een unieke combinatie waarbij zowel het grondverzet als de installatie worden gedaan door één bedrijf. Geen laadpalen met loze beloftes, maar laadpalen die klaar zijn voor de toekomst. Onze slimme laadstations zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Standaard voorzien van het hoogst mogelijke laadvermogen en dankzij de modulaire opbouw klaar voor toekomstige uitbreiding van uw laadinfrastructuur. Daarnaast houdt slim in dat de laadpaal zo kan worden ingesteld dat het mogelijk is om te laden over zonnepanelen. Meer weten over slimme laders?

„Onze opdracht is ’s morgens graven, ’s middags laden”, vertelt Ten Hove aan de keukentafel van zijn woning. „Mensen willen liever niet dat het installeren veel tijd kost. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar vooral ook voor bedrijven. Omdat we met zijn tweeën zijn en goed op elkaar zijn ingespeeld, zijn we meestal in één dag klaar.” @Tubantia 30-06-2020

Laadoplossingen voor Twentse bedrijven

Bent u in Twente op zoek naar een totaaloplossing op het gebied van elektrisch laden? Laadpaal Twente levert complete laadoplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

  • Advies op maat zodat u niet teveel betaald
  • Keuze uit single en duoladers passend bij uw auto (of die van uw medewerkers/klanten)
  • ’s Ochtends graven is ’s middags laden (totale ontzorging)
  • Leasen of kopen

Nuchter zakendoen; daar houden wij van!

Een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering is transparant zijn en nuchter handelen. Geen loze praatjes, maar weten waar je aan toe bent. Stel u bent zich aan het oriënteren op het gebied van laadpalen. Hoe ziet een traject met Laadpaal Twente eruit?

  1. Advies: Wij geven u advies op basis van foto’s en uw beschrijving of na een onderzoek op locatie.
  2. Offerte: U ontvangt een passend voorstel voor uw laadoplossing in koop of lease.
  3. Planning: We spreken af wanneer we de laadoplossing installeren en wanneer u deze kunt gebruiken.
  4. Installatie: Wij installeren uw laadoplossing en we geven u uitleg over het gebruik ervan. Uniek in onze markt is dat wij alles onder 1 bedrijf beheren. Van graafwerk tot installatie tot nazorg wordt gedaan door Laadpaal Twente. Zo behouden wij optimaal toezicht op de kwaliteit van het proces.
  5. Oplevering: Tijdens de oplevering lopen we de opdracht nog eens na en zullen u antwoord geven op evt. vragen.

Bent u op zoek naar een laadoplossing?

Er is veel informatie beschikbaar op het internet. Dit is soms handig, maar voor veel klanten die wij spreken is het niet altijd even duidelijk meer. Daarom hebben wij een blog geschreven om in 5 minuten helder te hebben wat belangrijk is om te weten over het aanschaffen van een laadpaal.

Blog: Lees deze 7 tips voor het aanschaffen van een laadpaal.

Direct advies nodig of mogen wij een keer op de koffie komen om advies op maat te bieden? Dat kan door ons te bellen of mailen in onderstaand formulier.

Direct een oplossing

Bel met één van onze experts voor een vrijblijvend advies op maat!

+31 (0)6 365 294 06

*Onze data wordt niet gedeeld voor marketing doeleinden en zal uitsluitend gebruikt worden om onze service te verbeteren,

2020-07-09T12:21:01+02:00