ACCESSOIRES

Particulier & Zakelijk

Direct advies op maat?


De
oplossing voor thuis!

Voor iedereen de juiste oplossing. Wij helpen u met het vinden van de juiste laadkabels en andere accessoires. Laat ons weten voor welk merk en model auto u accessoires zoekt.

Accessoires

Accessoires

Wij leveren laadkabels en laadpaal accessoires direct uit voorraad. Neem contact op met onze specialisten om te kijken welk product u precies nodig heeft. Zoekt u een kabel voor uw EV dan graag de merknaam en modelnaam in het formulier meezenden.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel verschillende laadoplossingen op de markt. Maar welke laadpaal heeft u nodig om snel en efficiënt te laden? De eerste stap is om te bepalen of u een laadpaal met of zonder vaste laadkabel wenst. Bent u bijvoorbeeld al in bezit van een losse laadkabel? Dan kunt u er voor kiezen om een laadpaal zonder vaste kabel te nemen. Vervolgens kunt u bepalen welk laadvermogen u wenst, of de laadpaal een enkele of dubbelde aansluiting dient te hebben of dat extra beveiliging een vereiste is. Onze experts helpen u hier graag mee.

Wilt u een elektrische auto opladen met 220 Volt-aansluiting dan moet u ongeveer een laadtijd van 8 uur rekenen. Bij onze laadoplossingen zal dit ongeveer 2 tot 4 uur bedragen, uiteraard afhankelijk van het type auto. Wanneer u gebruik maakt van een snellaadpaal is de auto met maximaal 30 minuten voor minimaal 80 procent geladen.

De gebruiker van de elektrische auto verbindt via een laadkabel de auto met de laadpaal. De energierekening betaalt de gebruiker aan de provider. Ook is het mogelijk om thuis uw zakelijke auto te laden. Via de App kunt u laadsessies inzien en declareren.

Gemiddeld duurt de installatie van een laadstation een dag. Mocht de situatie anders zijn dan zult u dat ten allen tijde horen van onze specialisten.

Ja ook dit is met ons slimme laadstation mogelijk. Heeft u zonnepanelen op uw bedrijf of thuis dan wordt er direct groene stroom in uw auto geladen. Zijn de zonnepanelen niet actief dan maakt u gebruik van het reguliere energienet.

Al onze laders zijn in te stellen tot en met 22KW, waarmee u op de toekomst voorbereid bent. Zodat u niet een andere auto koopt en uw laadstation niet geschikt meer is voor uw nieuwe EV. Kortom bij ons investeert u in de toekomst.

Dit is lastig te zeggen aangezien er veel maatwerk (installatie, graafwerkzaamheden etc.) bij komt kijken. Aangezien wij zonder onderaannemers werken zijn wij scherp in prijs. Om een prijsindicatie te kunnen geven komt één van onze specialisten kijken. En aan de hand van die gegevens kunnen wij u als klant een vrijblijvende offerte maken.

Ja dat is met onze slimme laadstations mogelijk, dat is ook waar wij ons in kunnen onderscheiden met de concurrenten. Wij hebben een geavanceerd systeem die weet wat u in huis of op de zaak verbruikt. Aan de hand van die gegevens zal het laadstation niet meer stroom vragen, zodat u verzekerd bent dat uw aansluiting in de meterkast niet overbelast raakt. En zo voorkomt ons systeem veel schade aan al uw elektrisch apparatuur zowel zakelijk als privé.

Standaard is de laadpaal niet ingesteld op gastgebruikers, omdat u wilt voorkomen dat anderen op uw kosten laden. Op al onze laadpalen is het mogelijk om met een laadpas te laden. Wanneer u dit wilt voor uw bezoekers (zakelijk of privé) dan is dit in te stellen. Ook hebben we de mogelijkheid om een aantal extra laadpassen alleen geschikt voor uw laadpaal bij te laten maken. Mocht u bijvoorbeeld met vakantie zijn dan is het voor derden niet mogelijk zomaar te laden. Tenzij u gebruik maakt van het landelijke laadpas systeem en u uw laadpaal daarvoor opengesteld heeft. Hiervoor kunt u ook altijd onze experts bellen of mailen.