Zakelijk Laden

We leveren verschillende laadopties voor de zakelijke markt die allemaal aan andere behoeften voldoen. Onze laadpunten zijn slim, snel en handig in gebruik, en dat allemaal in een bekroond compact ontwerp.

Zakelijk laden laadpaal
Elektrische laadpaal particulier

Onze Oplossingen

Een zakelijke laadpaal wordt steeds meer een must-have! Dankzij de modulaire opbouw van onze laadstation zijn de slimme laadpalen geschikt voor alle Plug-In Hybride en elektrische auto’s, nu én in de toekomst.

Business Eco Pro

Krachtig en voordelig laden. Functioneel en geschikt voor iedere elektrische auto.

De Business Eco Pro is net een stap verder. Ontwikkeld met oog op de toekomst en als functionele en fraaie toevoeging van uw zaak. Makkelijk te bedienen door uw personeel of klanten. De aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar, zo is de Business Eco Pro uitgerust met een bewegingssensor waardoor de LED uitschakeld wanneer er geen beweging is.

Specificaties:

 • Universele Socket aansluit

 • In te stellen tot 22 kW

 • Subsidies en regelingen van toepassing*

 • Automatisch verrekenbaar

 • Aansluitbaar op zonnepanelen

Meer informatie

Business Duo Pro

De modernste dubbele laadoplossing op de markt.

De Business Duo Pro is de modernste laadoplossing op de markt qua beveiliging, design en functionaliteit. Het laadstation is ideaal voor bedrijven, maar ook zeker particulier te gebruiken. De unit voldoet uiteraard aan alle noodzakelijke technische veiligheidsnormen.

Specificaties:

 • Dubbele Type 2-aansluiting

 • Ingebouwde zekering en stroomonderbreker

 • MID Goedgekeurde energiemeter

Meer informatie

Accessoires

Krachtig en voordelig laden. Functioneel en voor iedere auto een geschikte kabel op voorraad.

Zoekt u een kabel voor uw EV? Stuur een mail of doe een belletje en geef uw merk en type auto door. Wij zullen het direct voor u regelen.

Specificaties:

 • Advies op maat

 • Direct uit voorraad leverbaar

Direct aanvragen

Direct een oplossing

Bel met één van onze experts voor een vrijblijvend advies op maat!

 • +31 (0)6 365 294 06

 • +31 (0)6 365 294 06

Onze Beloften

In het bezit van een Plug in Hybride of volledig elektrische auto? Of u overweegt er 1 aan te schaffen? Dan kan een Laadpaal aan huis of aan de zaak niet ontbreken. Laad uw auto voordelig en snel op ieder gewenst moment met onze slimme laadoplossingen afgestemd op uw situatie. Uw verbruik kan snel worden verrekend, ook kan uw laadpaal worden gekoppeld aan uw zonnepanelen.

Omdat we standaard een laadpaal met een hoog laadvermogen van 22kw kunnen aanbieden, bent u voorbereid op de toekomst van het elektrisch rijden. Ieder voertuig kan hiermee opgeladen worden. Nu en in de toekomst. Laadpaal Twente regelt alles voor uw installatie en alles wat daarbij komt kijken. Wij ontnemen zorgen en zijn niet afhankelijk van derden. Dankzij onze eigen experts kunnen wij snel, efficiënt en scherp geprijsd werken. En bij vragen en problemen staan we altijd voor u klaar.

Er zijn veel verschillende laadoplossingen op de markt. Maar welke laadpaal heeft u nodig om snel en efficiënt te laden? De eerste stap is om te bepalen of u een laadpaal met of zonder vaste laadkabel wenst. Bent u bijvoorbeeld al in bezit van een losse laadkabel? Dan kunt u er voor kiezen om een laadpaal zonder vaste kabel te nemen. Vervolgens kunt u bepalen welk laadvermogen u wenst, of de laadpaal een enkele of dubbelde aansluiting dient te hebben of dat extra beveiliging een vereiste is. Onze experts helpen u hier graag mee.

Wilt u een elektrische auto opladen met 220 Volt-aansluiting dan moet u ongeveer een laadtijd van 8 uur rekenen. Bij onze laadoplossingen zal dit ongeveer 2 tot 4 uur bedragen, uiteraard afhankelijk van het type auto. Wanneer u gebruik maakt van een snellaadpaal is de auto met maximaal 30 minuten voor minimaal 80 procent geladen.

De gebruiker van de elektrische auto verbindt via een laadkabel de auto met de laadpaal. De energierekening betaalt de gebruiker aan de provider. Ook is het mogelijk om thuis uw zakelijke auto te laden. Via de App kunt u laadsessies inzien en declareren.

Gemiddeld duurt de installatie van een laadstation een dag. Mocht de situatie anders zijn dan zult u dat ten allen tijde horen van onze specialisten.

Ja ook dit is met ons slimme laadstation mogelijk. Heeft u zonnepanelen op uw bedrijf of thuis dan wordt er direct groene stroom in uw auto geladen. Zijn de zonnepanelen niet actief dan maakt u gebruik van het reguliere energienet.

Al onze laders zijn in te stellen tot en met 22KW, waarmee u op de toekomst voorbereid bent. Zodat u niet een andere auto koopt en uw laadstation niet geschikt meer is voor uw nieuwe EV. Kortom bij ons investeert u in de toekomst.

Dit is lastig te zeggen aangezien er veel maatwerk (installatie, graafwerkzaamheden etc.) bij komt kijken. Aangezien wij zonder onderaannemers werken zijn wij scherp in prijs. Om een prijsindicatie te kunnen geven komt één van onze specialisten kijken. En aan de hand van die gegevens kunnen wij u als klant een vrijblijvende offerte maken.

Ja dat is met onze slimme laadstations mogelijk, dat is ook waar wij ons in kunnen onderscheiden met de concurrenten. Wij hebben een geavanceerd systeem die weet wat u in huis of op de zaak verbruikt. Aan de hand van die gegevens zal het laadstation niet meer stroom vragen, zodat u verzekerd bent dat uw aansluiting in de meterkast niet overbelast raakt. En zo voorkomt ons systeem veel schade aan al uw elektrisch apparatuur zowel zakelijk als privé.

Standaard is de laadpaal niet ingesteld op gastgebruikers, omdat u wilt voorkomen dat anderen op uw kosten laden. Op al onze laadpalen is het mogelijk om met een laadpas te laden. Wanneer u dit wilt voor uw bezoekers (zakelijk of privé) dan is dit in te stellen. Ook hebben we de mogelijkheid om een aantal extra laadpassen alleen geschikt voor uw laadpaal bij te laten maken. Mocht u bijvoorbeeld met vakantie zijn dan is het voor derden niet mogelijk zomaar te laden. Tenzij u gebruik maakt van het landelijke laadpas systeem en u uw laadpaal daarvoor opengesteld heeft. Hiervoor kunt u ook altijd onze experts bellen of mailen.